Március 6. vasárnap: Választás Te kezedben van.

Ma családi összetartó energiákkal lehet tenni, de valamit ebben a vonatkozásban el kell tudni dönteni.

A 2022-es év hatost ad ki számmisztikai értelemben tehát többek között, leegyszerűsítve ez is döntések éve, szellemiség száma, sok minden ésszel, tudattal tudunk eldönteni.

Viszont ami között választani kell és szükséges az sok esetben az, hogy szívemre hallgassak vagy az eszembre, itt lép életbe az, hogy most inkább szív szavai megfontolandók.

Megerősítés: Egy Arkangyal segítsége

Egoharcban állsz magaddal!

Jophiel arkangyal jóslata és segítsége:

Hamis csapdába esettség érzés. Túlzott fókusz az anyagiakra. Negatív, vagy félelem alapú gondolatok.

Az angyalok azt akarják, hogy tudd, a csapdába esettség érzése nem valódi.

A kártya jelzi, hogy érzéseid nagy része szorongásaidból adódik, ami nem felel meg a valóságnak. Kérlek, add át félelmeidet Istennek és az angyaloknak, és kérd, hogy ebben a helyzetben pozitívabb látószöget mutassanak számodra. Ez a kártya azt is jelzi, hogy túlzottan az élet anyagi oldalára fókuszálsz. A menny tudja, hogy neked, mint bárki másnak, fizikai szükségleteid is vannak. De a te túlzott figyelmed az anyagiak birtoklására felborította az egyensúlyt. Gondolkozz el, miért akarod ezeket a javakat birtokolni. Talán érzelmi ürességet akarsz feltölteni, ami anyagi javakkal lehetetlen. Valójában a spirituális úton található lelki békére vágysz.

Egyéb jelentések: Elutasítani a valósággal való szembenézést és a felelősség vállalást. Függőségek, szenvedélyek, szorongások, adósság.

Jophiel arkangyal segít gyönyörű érzéseket és gondolatokat megtapasztalni. Hívd őt, hogy segítsen meglátni, hogyan érzed magadat, életedet, és a világot.

Close